Felhívás SZJA 1% felajánlására

Tisztelt Kolleginák és Kollégák!

Az idén is lehetőségük van arra, hogy a 2020. évi személyi jövedelemadójuk 2×1 százalékáról rendelkezzenek. Az egyik 1 százalékot a külön törvényben meghatározott társadalmi szervezet, alapítvány vagy külön nevesített intézmény, elkülönített alap javára juttathatják.
A MGYK Budapesti Szervezetének két alapítványa van, a Budapesti Gyógyszerészekért Alapítvány és a Fővárosi Nyugdíjas Gyógyszerészekért Alapítvány. Mindkét Alapítványunk megfelel a törvény előírásainak és regisztrálta a NAV, azon Alapítványok között, amelyek továbbra is fogadhatják az SZJA 1%-áról rendelkezők felajánlását. Tisztelettel kérjük Önöket, hogy élve ezzel a lehetőséggel, legjobb belátásuk szerint támogassák a két gyógyszerészi társadalmi szervezet valamelyikét.

A rendelkező nyilatkozatot a következőképpen kell kitölteniük:

Kedvezményezett neve:             Adószáma:
Budapesti Gyógyszerészekért Alapítvány18171109-1-42
Fővárosi Nyugdíjas Gyógyszerészekért Alapítvány      
18190735-1-42

A rendelkező nyilatkozatot a 2020. évről szóló személyi jövedelemadó bevallásával együtt kell megküldeni az adóhivatalnak.

Szíves felajánlásukat köszönjük és szeretettel fogadjuk.

A Budapesti Gyógyszerészekért Alapítvány és a Fővárosi Nyugdíjas Gyógyszerészekért Alapítvány kuratóriumi elnöksége

A Fővárosi Nyugdíjas Gyógyszerészekért Alapítvány az SZJA 1%-án kívül a CIB Bank 10700347-43309508-51100005 számú bankszámlára küldhetik felajánlásukat.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?