Felhívás SZJA 1% felajánlására

Tisztelt Kolleginák és Kollégák!

Az idén is lehetőségük van arra, hogy a 2020. évi személyi jövedelemadójuk 2×1 százalékáról rendelkezzenek. Az egyik 1 százalékot a külön törvényben meghatározott társadalmi szervezet, alapítvány vagy külön nevesített intézmény, elkülönített alap javára juttathatják.
A MGYK Budapesti Szervezetének két alapítványa van, a Budapesti Gyógyszerészekért Alapítvány és a Fővárosi Nyugdíjas Gyógyszerészekért Alapítvány. Mindkét Alapítványunk megfelel a törvény előírásainak és regisztrálta a NAV, azon Alapítványok között, amelyek továbbra is fogadhatják az SZJA 1%-áról rendelkezők felajánlását. Tisztelettel kérjük Önöket, hogy élve ezzel a lehetőséggel, legjobb belátásuk szerint támogassák a két gyógyszerészi társadalmi szervezet valamelyikét.

A rendelkező nyilatkozatot a következőképpen kell kitölteniük:

Kedvezményezett neve:             Adószáma:
Budapesti Gyógyszerészekért Alapítvány18171109-1-42
Fővárosi Nyugdíjas Gyógyszerészekért Alapítvány      
18190735-1-42

A rendelkező nyilatkozatot a 2020. évről szóló személyi jövedelemadó bevallásával együtt kell megküldeni az adóhivatalnak.

Szíves felajánlásukat köszönjük és szeretettel fogadjuk.

A Budapesti Gyógyszerészekért Alapítvány és a Fővárosi Nyugdíjas Gyógyszerészekért Alapítvány kuratóriumi elnöksége

A Fővárosi Nyugdíjas Gyógyszerészekért Alapítvány az SZJA 1%-án kívül a CIB Bank 10700347-43309508-51100005 számú bankszámlára küldhetik felajánlásukat.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?